Direktori Angkasapuri

Unit Perolehan

NO. Gambar NAMA PEGAWAI JAWATAN EMEL NO. TELEFON
1 Puan Nor Maya binti Hasan Nawawi Ketua Penolong Pengarah M48 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
2 Puan Siti Syahirah binti Mohamad Suhaimi Penolong Pengarah M41 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
3 Puan Hasmira binti Mohd Nor Penolong Pegawai Tadbir N36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
4 Puan Nuramirah binti Yaacob Pembantu Tadbir (Kew) W19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
5 Puan Nor Asikin binti Zuri Pembantu Tadbir (Kew) W19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
6 Kosong Pembantu Tadbir (Kew) W19
7 Puan Yusliza binti Zahari Shairmy Pembantu Tadbir (P/O) N19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
8 Puan Siti Nuraishah binti Md. Yamin Pembantu Tadbir (P/O) N19 (K) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
9 Puan Siti Bainun binti Bain MySTEP Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
10 Puan Sri Vikneswary a/p Appadurai MySTEP Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Radio Televisyen Malaysia
Angkasapuri Kota Media
50614 Kuala Lumpur

aduan [at] rtm.gov.my
Tel: 03 - 2282 5333
Faks: 03 - 2284 7591

apps
googleplay bm
huawei bm

  • Kemaskini Terakhir : 22 September 2023.

Jumlah Pengunjung : 44025060

Peralatan Web